Ondergoed vrouwen

Ondergoed vrouwen gezocht?Ondergoed vrouwen heeft zich door de eeuwen heen door heel wat keurslijven moeten worstelen. Het vrouwenlijf moest zeker tot aan het begin van de 20e eeuw voldoen aan schoonheidsidealen die niet altijd even comfortabel of zelfs gezond waren.

Korsetten moesten het lichaam insnoeren en vervormen, waardoor vrouwen nog nauwelijks adem konden halen. Knellende, niet elastische bh’s (‘bustehouder’) die aanvoelden als een gevangenis en elke natuurlijke vorm in het gareel hielden.

Welk ondergoed je draagt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Toch is het handig om bij het kiezen van je ondergoed met een paar praktische dingen rekening te houden. Zo is het allereerst belangrijk dat de maat precies klopt.

Een goede maat onderbroek zit lekkerder en ziet er veel mooier uit. Let ook op de kleur. Vooral als je een broek hebt die kan doorschijnen. Ten Cate biedt een breed assortiment dames ondergoed van verschillende merken in meerdere maten, kleuren of pasvormen.Maandelijks worden er nieuw dames ondergoed toegevoegd aan onze collectie.