Is investeren in vastgoed in 2018 de moeite waard


Investeren in vastgoed? Wellicht heeft u hierover nagedacht of dit overwogen. Investeren in bedrijfspanden en/of woningen is een veilig en rendabel alternatief voor beleggen op de beurs.

Als investeerder heeft u de zekerheid van bezit en profiteert u van de toenemende vraag naar woonruimte. Investeren in vastgoed brengt enkele voordelen met zich mee. Als eerste biedt het een stabiel inkomen.

De huur wordt contractueel vastgelegd en maandelijks betaald. Door deze jaarlijks te indexeren en te verhogen kunt u zich beschermen tegen inflatie. Als tweede biedt het een goed rendement.

Is het investeren in vastgoed de moeite waard?

Overweegt u te investeren in vastgoed en bent u op zoek naar een solide investering dat direct rendement oplevert? Dan is het kopen van een beleggingspand dat al verhuurd is, een goede keuze.

Een beleggingspand kopen dat reeds verhuurd is, biedt enkele voordelen: als eerste heeft u direct een stabiel inkomen. De huurders zijn al geselecteerd en betalen de maandelijks huur. Er is dan weinig risico op leegstand en huurachterstand.

Als tweede bespaart het u tijd. Beleggingspanden die reeds verhuurd zijn, voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast is er al een onderhoudsplan aanwezig, zijn de werkzaamheden uitbesteed en worden deze uitgevoerd.

Bron: https://www.derick.be